Desmet Technics

Over ons

1 | Gemotiveerde elektromecanicien

De passie voor mechanica was bij zaakvoerder Michel Desmet op jonge leeftijd al aanwezig. Op zijn 16de sleutelde hij samen met zijn vader. Zo werd er een schat aan waardevolle materiaalkennis doorgegeven. Met een opleiding elektromechanica scherpte hij zijn knowhow verder aan. Na enkele jobs als production supervisor en maintenance engineer besloot Michel in 2012 zijn eigen zaak te starten. Met gezonde ambitie en stevige technische expertise werd Desmet Technics opgericht.  

Een project of een vraag voor ons?
Neem contact op >>

2 | Deskundige teamplayer

Michel omringt zich met betrouwbare specialisten, waar hij al jarenlang succesvol mee samenwerkt, zoals mecaniciens, elektriciens en schrijnwerkers. Stuk voor stuk gedreven stielmannen, met specifieke ervaring en de juiste certificaten op zak. De laatste ontwikkelingen? Nieuwe technieken? Die worden op de voet gevolgd. Michel en zijn partners volgen professionele opleidingen en bezoeken gespecialiseerde beurzen. 

Een project of een vraag voor ons?
Neem contact op >>

3 | Klantgerichte problem solver

Desmet Technics wil dé problem solver zijn voor al jouw vraagstukken, van industrieel onderhoud tot elektriciteitswerken. Wat hij ook doet, Michel communiceert transparant en zorgt ervoor dat je steeds volledig op de hoogte bent. Zijn missie? Topkwaliteit leveren, elk project opnieuw. Hij streeft naar een eindresultaat dat aan al je wensen voldoet. Voor minder doet hij het niet.

Een project of een vraag voor ons?
Neem contact op >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x